30 år som B2B design- og kommunikasjonsbyrå

I 2017 feirer Marketing Services 30 år som B2B design- og kommunikasjonsbyrå. I løpet av denne tiden har vi levert rundt 8 000 prosjekter og oppnådd en samlet omsetning på omlag 100 millioner kroner. Det er resultatet av hardt arbeid, entusiasme og stå-på-vilje blant 26 designere, tekstforfattere og prosjektledere, som har representert Marketing Services over de siste tre tiår – og, ved siste beregning, rundt 68 310 kopper kaffe!

B2B-fokus

Mye har skjedd i løpet av 30 år, og vi har opplevd markedet på dets høye topper og dype daler flere ganger. Det har ikke alltid vært lett, men med ekte engasjement, fokus og talent (håper vi), har vi klart å holde hodet over vannet og klatret oppover igjen. Fra dag én har vi fokusert på å levere design og kommunikasjon av høyeste kvalitet til B2B-bedrifter, både i Norge og utenlands, og får ofte skryt for vår kunnskap innen B2B, profesjonelle tilnærming og sans for detaljer. 

Internasjonal virksomhet

Samtidig som bedriften alltid har hatt sin forankring i Vestfold, har vi gjennom årenes løp utvidet vår rekkevidde, både nasjonalt og internasjonalt. Vi har jobbet med B2B-bedrifter fra 15 byer rundt om i landet, fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Vi har også jobbet med bedrifter fra åtte forskjellige land, inkludert Canada, Storbritannia, Tyskland og Spania, og produsert materiell på 10 forskjellige språk, fra engelsk og spansk, til russisk og kinesisk.

Langvarige samarbeid

Vi tror at nøkkelen til vår suksess er vårt fokus på kvalitet og service, samt vårt langsiktige samarbeid med kollegaer, kunder og leverandører. Vårt team består i dag av: Sally, som har vært en del av Marketing Services i 20 år og Renate, som har vært her i 18 år. Anette feirer sitt 11. år i 2017, og Marianne, som er relativt ny, med 3 år i byrået. I 2016 jobbet vi med 30 bedrifter, fire av dem har vi jobbet med i over 20 år, og 10 i over 10 år! Vi har også sterke relasjoner til våre samarbeidspartnere og har jobbet med vårt trykkeri, BK, i 29 år, og våre webutviklere, Emagine, i snart 17 år. 

Tusen takk!

Vi ønsker å takke våre ansatte gjennom 30 år, for deres innsats og entusiasme, og spesielt vårt nåværende team, for deres stå-på-vilje og lojalitet over så mange år. Vi ønsker også å takke våre samarbeidspartnere for deres kontinuerlige støtte og service, gjennom tykt og tynt, og selvfølgelig en stor takk til alle våre kunder, mange som vi har hatt gleden av å jobbe med i en årrekke. Takk for at dere velger Marketing Services, gang på gang, og fortsetter å gi oss nye utfordringer som gjør oss skjerpet og som gjør at vi fortsetter å vokse. Vi ser frem til å jobbe med deg i mange år fremover, og håper at den reisen vil bli like spennende og lærerik som den har vært til nå. 

Tilbake 28.03.2017