I B2B selger bedrifter til andre bedrifter…

Det handler om tillit

I B2B selger bedrifter til andre bedrifter…

Marketing Services kundespekter er bredt, og spenner fra globale organisasjoner, til lokale virksomheter. Deres markeder er svært ulike. Én kunde leverer maling i verdensklasse, en annen produserer kjemikalier for papirindustrien, og en tredje transporterer alt fra biler, helikopter, tog og fly med skip, verden over. Men én ting har de til felles: alle selger produkter og tjenester til andre bedrifter (B2B).

…men det er fortsatt menneskene som kommuniserer

Det handler om tillit

…men det er fortsatt menneskene som kommuniserer

Selv om B2B-bedrifter selger til andre bedrifter, er det menneskene som kommuniserer. Det er de som besøker websiden, leser brosjyrene, følger med på blogginnleggene og møter deg på ulike salgsarenaer. Det er menneskene som kjøper og som evaluerer kjøpet. Men ikke bare ett menneske! En hel gruppe mennesker i en organisasjon har en beslutningsrolle. Vi hjelper deg med å finne ut hvem disse menneskene er, og hva som er viktig for dem.

…du trenger ikke rope for å bli hørt

Det handler om tillit

…du trenger ikke rope for å bli hørt

B2B markedsføring handler ikke om å kommunisere med massene, men til en utvalgt gruppe mennesker. I noen tilfeller kan dette segmentet være svært lite, mens det i andre tilfeller kan være relativt stort. Det kan være sentrert i et bestemt regionalt område, eller spredt over hele verden. Hvordan du når dem, hvilket budskap du ønsker å kommunisere og hvordan det kommuniseres, er essensielt. Vi hjelper deg med å finne ut hvordan du skal engasjere målgruppen, hva du skal si og hvordan.

…til syvende og sist handler det om tillit.

Det handler om tillit

…til syvende og sist handler det om tillit.

B2B kunder er mennesker, og vi mennesker er snodige skapninger. Vi har følelser, uansett om vi er på jobb eller hjemme, og vi er definitivt ikke hundre prosent rasjonelle, selv om vi kjøper fra bedriftens ståsted. Relasjoner spiller en viktig rolle, og vi må føle trygghet når vi tar et valg. Til syvende og sist handler det om tillitt. Marketing Services hjelper deg med å levere et tydelig, pålitelig budskap som er både forståelig og viktig for kundene dine. Vi hjelper deg med å oppnå en unik posisjon, slik at du skiller deg ut fra mengden. Vi presenterer deg som en solid, pålitelig og profesjonell partner. Har du tillit til oss, hjelper vi deg med å skape tillit hos dine kunder. 

Marketing Services er et reklamebyrå som har spesialisert seg på B2B design og kommunikasjon i 30 år. Vårt team består av dedikerte mennesker med lang erfaring, i tillegg til et solid nettverk av partnere som vi har samarbeidet tett med i mange år. Vi jobber med både digitale og tradisjonelle medier, og hjelper våre kunder med alle aspekter ved et prosjekt, fra start til slutt, eller deler av et prosjekt om det er ønskelig.

Din bedrift selger produkter eller tjenester til andre bedrifter (B2B), i Norge eller internasjonalt. Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av ditt markedsføringsbudsjett. I samråd med deg, finner vi de verktøyene som er best egnet for din bedrift, og utnytter disse på en effektiv måte for å oppnå ønsket resultat.

Vi jobber med både tradisjonelle og digitale kommunikasjonsverktøy, og gjennom vårt nettverk av pålitelige samarbeidspartnere, dekker vi alle dine B2B markedsføringsbehov. Vi har jobbet med mange av våre kunder over flere år. Vi mener langvarige samarbeid, basert på gjensidig tillit, er den beste ingrediensen til suksess.

Vi er et dedikert og fleksibelt reklamebyrå som alltid er der når du trenger oss. Vi tror på høy grad av service og leverer arbeid av høy kvalitet. Vårt kundespekter spenner fra store, internasjonale selskaper til små, lokale virksomheter innenfor B2B, og de er alle like viktige for oss. Vi tror på service, entusiasme, respekt – og ikke minst, gjensidig tillit.